úterý 12. listopadu 2013

Bláznivě barevný #3













Fascinace pruhovaným trojúhelníkem pokračuje a nekončí - tentokrát jsem chtěla Baktus větší....více příze, silnější jehlice ..... a povedlo se. I tento jsem chtěla pruhovaný, rozdělila jsem klubko na dvě malá a bylo to:-))

Příze:   Crazy Zauberball (1 klubko)
Jehlice  č.3,5

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Taky mně překvapilo, že je ze 400 m tak velký:-) Díky:-)

      Vymazat
  2. Barvy parádně bláznivé, to už jsem vstřebala a nezávidím - ale jen jedno klubíčko?! Tak přes tohle se nepřenesu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď mně vlastně dochází, že i předposlední projekt TGV byl jen z jednoho klubka - nějak jsem přešla na "úsporné" pletení - co největší šátek ze 400 m příze:-) Ale už mám nahozeno i něco rozmařilejšího:-))

      Vymazat
  3. v noci jsem mezi záchvaty plícervoucího kašle zjistila, že si při příštím srazu v Brně budu muset aspoň jedno to kouzelné klubíčko koupit....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V noci taky mívám výborné nápady:-)) On je to Crazy Zauberball od firmy Schoppel, Lang Yarns má v nabídce barevně něco podobného:http://www.fler.cz/zbozi/prize-jawoll-magic-degrade-4185708:-)

      Vymazat
  4. Nádhera! Také jsem konečně jeden stvořila http://milena-matejovicova.webnode.cz/fotogalerie/photogallerycbm_802700/20/#satek-baktus-jpg. (Musím přiznat, že na tom máte jistou zásluhu, kdysi jsem si ho vyhlédla na Ravelry, ale pár let projekt čekal, až si udělám čas a teprve při prohlížení vašich stránek jsem si řekla, že už opravdu hodně chci a udělám ho!) Na další mám vybrané příze od Vás.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je krásný:-) Já se chystám taky ještě na jeden jako dárek pro kamarádku, no a pak už snad budu plést i něco jiného:-)) těším se na fotku další pruhované krásy:-))

      Vymazat
  5. Pletu jej, pletu. Také z této příze, na jehlicích 3,5. Již mám pořádný kus. Nemůžu uvěřit, že z klubíčka chybí zatím jenom pětina. Ty barvy jsou nádherné. A vzorují trošku jinak, než na tvém šátku. Crazy Zauberball byla ta nejlepší volba. Až bude hotovo, pochlubím se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každé klubíčko jinak namotané a nová kombinace šátku je na světě - to mě moc baví. Těším se na výsledek:-)
      Crazy Zauberball je i pro mě úžasná příze, další projekty už mám v plánu:-)

      Vymazat